Video’s voor herpositionering franchise-afdeling ABN AMRO

Video’s voor herpositionering franchise-afdeling ABN AMRO
5 oktober 2016 Jiska Rook
ABN AMRO The Post - Bureau voor contentmarketing
THE POST_CASES_beelden_ABN AMRO_01_Bureau voor contentmarketing

De inhoudelijke bekendheid van de afdeling Franchise Clients van ABN AMRO is zowel intern als extern te verbeteren. Wens is dan ook om de toegevoegde waarde van deze unieke afdeling te laten zien (in video), zowel binnen ABN AMRO als daarbuiten richting de ondernemer. Doel: het onderscheidend vermogen van de afdeling laten zien. Mensen moeten weten dat deze afdeling er is én weten wat ze er kunnen ‘halen’.

Het onderscheidend vermogen
Het onderscheidend vermogen van ABN AMRO Franchise Clients is de kennis en ervaring op zo’n specifiek onderwerp als franchise ondernemen. De adviseurs kennen de formules van hun klanten, zijn goed bekend met de branche en hebben het juiste netwerk. Door de samenwerking met de regiokantoren wordt ook in de behoefte aan kennis van de regio en de lokale markt voorzien. Nu is het tijd om dat ook verder uit te stralen.

 “ABN AMRO Franchise Clients is de bijna onzichtbare, maar trotse verteller en eigenaar van deze verhalen”

Video’s voor en over ondernemers
Daarom hebben we voor ABN AMRO een reeks video’s geproduceerd in een vast format: een 60 second story. Een 60 second story is een krachtige video waarin de passie van één persoon op een hele mooie manier in beeld gebracht wordt. Als je de juiste vragen weet te stellen komt bij iedereen een passie bovendrijven. In dit format kunnen we de klanten van ABN AMRO Franchise Clients laten vertellen over hun drijfveren in het franchise ondernemerschap. We laten hen met name praten over de ‘spannende momenten’ in hun ondernemersbestaan. Daarbij zoeken we naar een invalshoek die relevant is voor ABN AMRO én voor de klanten. De hoofdrol in deze video is dus voor de klant: zijn verhaal staat centraal. ABN AMRO Franchise Clients is de bijna onzichtbare, maar trotse verteller (en eigenaar) van dit verhaal.

Meer weten over wat we doen voor ABN AMRO?
Neem contact met ons op via 038 – 422 3008 of mail ons op info@thepost.nl.