GEZOCHT: Multifunctionele office manager 16-32 uur

GEZOCHT: Multifunctionele office manager 16-32 uur
31 mei 2018 Silke Polhuijs

——- UPDATE: Vanwege een overweldigend aantal reacties is deze vacature voortijdig gesloten. ——-

The Post groeit hard! Om ons bureau op en top draaiende te houden zijn wij per direct op zoek naar een supergeorganiseerde office manager. Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden? Reageer nu!

Waarom ben je als office manager zo belangrijk?
Als office manager ben je de duizendpoot van onze organisatie. Je bent een echte regelaar en een Manusje-van-alles. Eigenlijk pak je alles aan wat op je pad komt. Dankzij jouw inzet, en de procedures en processen die je hebt ingericht, loopt alles zoals het moet lopen.

Wat zijn de werkzaamheden?
Je coördineert en biedt ondersteuning op facilitair, organisatorisch, secretarieel en administratief gebied. Onder jouw werkzaamheden vallen onder andere: sollicitatieprocedures ondersteunen, het uitvoeren van HR-werkzaamheden en het cijfermatig ondersteunen van de projectadministratie. Dat laatste houdt in dat we dankzij jouw cijfers precies weten op welke projecten we winst maken, en welke projecten beter kunnen. Tot slot voer je allerlei dagelijkse werkzaamheden uit zoals het inkopen van onze lunch en de kantoorartikelen, het ontvangen van bezoek, het opnemen van de telefoon, het organiseren van personeelsuitjes en het maken van facturen. Een hele lijst; je bent dus altijd in de weer!

Je zal veel samenwerken met Diederik, onze traffic manager. Diederik voelt zich in zijn functie als een vis in het water: “Regelen,organiseren, uitzoeken: het zit in mijn hart en nieren. Als office manager help je mij hiermee, en zo ondersteunen en controleren we samen de gang van zaken bij The Post.”

Over The Post
Bij The Post proberen we dagelijks een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied contentmarketing. Daar hebben we onze eigen beproefde methodiek voor ontwikkeld. Voor veel grote B2B- en B2C-klanten realiseren we strategieën en voeren deze ook uit. Onze kracht zit ‘m in die combinatie van strategie en uitvoering. Vanuit een sterke contentmarketingstrategie werken we aan de productie, creatie en distributie van content. Zodat we publiek voor onze klanten kunnen vinden, binden en activeren.

Wij vragen:

 • 2 tot 5 jaar werkervaring als office manager, facilitair of administratief medewerker of in een relevante dienstverlenende functie;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met administratief werk;
 • Je bent georganiseerd en sterk in communicatie;
 • Je kunt goed in een team werken, en ook zelfstandig;
 • Je bent ambitieus. The Post heeft namelijk grote groei-ambities en daar hebben we ambitieuze mensen voor nodig;

Wij bieden:

 • Een baan van 16-32 uur, aantal uren in overleg;
 • Marktconform salaris en voorwaarden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 • Een prettige, informele werksfeer;
 • Een uitdagende werkomgeving bij een ambitieus, snelgroeiend bureau: The Post is voorloper op het gebied van contentmarketing en eigenaar Carlijn is Contentmarketing Vrouw van het jaar 2017. Help jij ons nog meer groeien?

We ontvangen uiterlijk 17 juni graag je reactie met korte motivatie en cv naar Yossip de Jong op info@thepost.nl. Gesprekken vinden plaats in de week erna.