Diederik Willebrandts

Diederik Willebrandts

Trafficmanager

Trafficmanager in hart en nieren. Regelen, organiseren, uitzoeken, controleren, ondersteunen en aansturen; dat is wat ik graag doe voor en met mijn collega’s. Woonachtig in Zwolle met Rutger en onze dochter van 9 jaar. Loop graag hard en doe twee keer per week aan bootcamp, zelfs als het buiten regent of sneeuwt.

Favoriete programma?
‘Wie is de Mol?’. Ik volg dit programma al vanaf het begin. Het is spannend en elke keer weer verrassend qua opdrachten en de speurtocht naar de daadwerkelijke mol.

Lievelingsspreekwoord?
Ik ben helemaal niet goed in spreekwoorden. Ik haal ze altijd door elkaar en voeg vaak meerdere spreekwoorden en gezegdes samen, waardoor er rare varianten ontstaan. Bijvoorbeeld: ‘Heb de klepel zien hangen, maar weet niet waar de klok staat’. De allermooiste variant die ik ooit van iemand heb gehoord – was dus niet van mezelf – (al had dat wel gekund, red.) was: ‘Daar draai ik m’n nek niet voor om.’

Jouw slechtste eigenschap…
Ik heb de neiging om mezelf heel erg verantwoordelijk te voelen voor alles en iedereen. Hierdoor kan ik soms wat te strak, rigide en gestructureerd overkomen. Maar spreek me er gerust op aan, dan kan ik mezelf weer een beetje bijsturen.

Wat voor type collega ben jij?
Ik vind het vooral belangrijk om veel plezier met elkaar te hebben, om mijn collega’s te helpen en te ondersteunen waar mogelijk. Om samen te werken, en goed te overleggen. Ik doe graag iets voor en met collega’s, en hoop dat ik een collega ben, waar je altijd terecht kunt met vragen en uitdagingen.

Sporten of chips eten op de bank?
Ik vind sporten heel erg fijn en belangrijk, omdat ik daardoor mijn frustraties kwijt kan en lekkerder in mijn vel zit. Maar chips eten op de bank doe ik ook graag. Of snoepen. Ben een enorme zoetekauw en kan makkelijk zo in mijn eentje een zak snoep opeten. Als ik echt zou moeten kiezen, dan toch liever alleen maar sporten en dan laat ik de chips en het snoep wel in de kast liggen.