Onze diensten

Bij The Post vertalen we de positionering van een merk naar een verhaallijn voor de content, inclusief hoofdrollen en decor. Hiervoor nemen we plaats op de stoel van de scenarioschrijver van een steengoede serie, omdat deze zijn publiek als geen ander weet te boeien. Dat scenario zetten we om in content die past bij jouw publiek: van video tot podcasts en van teksten tot animaties. Hieronder vind je een overzicht van al onze diensten.

Vergaderruimte

Strategie

Een merk positioneren is een verhaal vertellen. Bij The Post denken we na over alles wat daarbij komt kijken: van hoofdrolspelers tot arena, thema’s tot plot. We denken zoals een scenarioschrijver nadenkt over een steengoede serie – want wie weet er beter zijn publiek te boeien? Wil je meer weten over hoe we samen over jouw verhaal na kunnen denken?

Vergaderruimte

Creatie

The Post is een club van makers van bingewaardige content. Wij vinden niets zo leuk als de dingen die we bedenken, vervolgens ook te maken. Tekst, beeld, video, podcasts: we zijn jouw one-stop-shop voor al je uitingen. Maar altijd aan de hand van een steengoede strategie. Wij zijn seriedenkers en helpen merken met het bouwen van een groot en betrokken publiek.

Vergaderruimte

Distributie

Met goede content bouw je loyaliteit op bij je publiek. Maar dan moet je er wél voor zorgen dat die content ook bij je publiek terecht komt. Anno nu kun je er niet meer vanuit gaan dat de algoritme hun werk wel doen als jij je serie eenmaal online gezet hebt: de distributie is een vak apart geworden. Een vak dat wij prima in de vingers hebben.

Distributie is iets waar je al in het begin over na moet denken. Het liefst voordat je aan de slag gaat met de productie van je content. Want op die manier kun je alle kanalen meenemen in de productie: behind the scenes-beelden voor je Instagram Stories, een teasertje op Youtube… het draagt allemaal bij aan de verspreiding van je content.

Vergaderruimte

Optimalisatie

Eigenlijk begint het pas als de eerste batch content af is en online staat: dan kunnen we namelijk gaan optimaliseren. Dat begint bij een analyse: hoe is het uitkijkpercentage? Wat is de scrolldiepte op de pagina? Aan de hand daarvan passen we bestaande content aan, bijvoorbeeld door call-to-actions hoger te zetten, filmpjes in te korten of de landingspagina van meer tekst te voorzien. Door continu te monitoren zorgen we ervoor dat de content volledig aansluit bij de wensen van je publiek. Dat komt de resultaten van je contentmarketing alleen maar ten goede!

The Post is een SIXD' Agency.
Meet SIXD' here.