Exclusieve Masterclass Contentmarketing op 20 juni

Exclusieve Masterclass Contentmarketing op 20 juni
8 juni 2017 Anke Jansen

De exclusieve Masterclass Contentmarketing is speciaal voor jou als communicatieprofessional, merkenbouwer of marketeer. Carlijn Postma neemt je mee in de methodiek mediadenken; het praktische 6-stappenplan om te komen tot een effectieve contentmarketingstrategie. Daarnaast geeft Carlijn voorbeelden uit de praktijk en gaan we ter plekke aan de slag met het uitwerken van een publieksreis. Wat een Publiekreis is, legt Carlijn je hier alvast kort uit.

Aan de slag met de publieksreis
Publiek zal alleen loyaal en betrokken zijn, als je relevante content biedt. Wat relevant is voor je publiek, maak je inzichtelijk door het uitwerken van een publieksreis. Deze tool is onderdeel van de methodiek mediadenken en geeft inzicht in de informatiebehoefte van je publiek. Dit is de eerste stap naar een contentplan. Tijdens de Masterclass lichten we de publieksreis toe en gaan we direct aan de slag met jouw eigen case. Zo maken we inzichtelijk welke content op welk moment en via welk kanaal het meest relevant is voor jouw publiek.

De Marketeer als Showrunner
De showrunner is verantwoordelijk voor de (corporate) verhaallijn en stuurt het team aan die de afleveringen schrijft. Hij is verantwoordelijk voor de productie van de afleveringen en de marketing van de hele serie. Bij contentmarketing pas je dit toe door je merk te zien als een steengoede televisieserie: elke uiting van content is een aflevering van je serie.

Save The Date
Ook deelnemen? Meld je dan aan voor de Masterclass op 20 juni van 14:00 tot 17:00 in Zwolle met aansluitend een gezellige borrel. Per bedrijf is er één gratis plaats beschikbaar, daarna hanteren we een tarief van €250,- per persoon. Meld je hier aan. Graag tot dan!

 

“Je kunt met contentmarketing echt een zinvolle bijdrage leveren aan het resultaat van je organisatie. Dus niet meer van campagne naar campagne rennen, maar continu bouwen aan je merk en de relatie met je publiek omdat je relevante content maakt waar je publiek echt op zit te wachten.”